Wel ik ben Yves, geboren in 81' en kom uit Pelt - België. 

Van kinds af aan namen mijn ouders me mee naar de sprookjesachtige wereld van de Efteling. De romantische sfeer van Anton Pieck in combinatie met de techniek van Peter Reijnders heeft een blijvende indruk op me achtergelaten. 

Die sferen zoek ik in alles op, van Disney tot films als The Dark Crystal, Harry potter of Labyrinth.

Ik ben een enorm liefhebber van filmmuziek, films, techniek, games, pretparken, knutselen en escape rooms. Verder ben ik een 2* Cmas duiker, reis ik graag met een doel en maak ik graag een foto. Ik kan enorm genieten van kleine verborgen details, fluisterend, niet schreeuwerig, zoals Ton van de Ven het ooit zo mooi zei. 

 

Ik ben van nature vrij nostalgisch aangelegd en kan van oude zaken genieten. Een deuntje dat je vergeten was uit je kindertijd of een stukje speelgoed dat je op een rommelmarkt ziet waar je als "menneke" nog mee gespeeld hebt. 

 

De tijd in een escape room of een dagje pretpark halen me uit de dagelijkse sleur en nemen me even mee in een wereld zonder echte zorgen. 

Hoe ruwer, harder en chaotischer de wereld wordt, hoe groter de roep bij mij naar die droomwereld, mijn bubbel van rust, mijn platform 9 3/4. 

 

Door de jaren heen heb ik het geluk gehad om een aantal erg toffe mensen te ontmoeten, vrienden die je hier wel vaker voorbij gaat zien komen als een eigenaar, vlogger of podcaster. 

 

Ik hoop dat ik samen met jullie onze avonturen en ervaringen kan delen op een positieve manier. Soms met een kritische noot, maar steeds opbouwend en constructief. 

 

13-7-2020

Yves