Little Onion.nl

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 21:46

What in the name zul je nu misschien denken, maar de naam is gewoon geniaal.

Little onion komt voort uit: klein uitje. En dat is ook precies wat het is.

Het zijn puzzeltochten van 2 a 3 uur waar je zelf het tempo kan bepalen. Je kiest namelijk alles zelf en je bent van niemand afhankelijk. Dat concept sprak ons ook wel aan. Het is haast verfrissend om eens niet te moeten jagen, maar lekker op je gemakje te kunnen spelen. 

Hoe werkt het?

Wel je kiest op hun site een van de onions die je aanspreekt, kiest een formule (van thuis afprinten, tot een deluxe box) en betaald.

Vanaf dit punt kun je zelf alles bepalen. Je hoeft geen datum te kiezen, geen afspraak te maken, niemand te bellen als het niet door kan gaan om welke reden dan ook. 

Je speelt wanneer jij dat wilt. Pauzeer je 2 uur met een heerlijke picknick, prima. Trek je ff de stad in... ook goed. 

 

Je krijgt enkel de locatie van je startpunt en van daaruit puzzel je jezelf naar de volgende locatie.

 

Wat vonden wij ervan?

Wij kozen voor: Red de Monumenten

Wel wij vonden het een heerlijk concept. De puzzels wisselen af tussen het betere denkwerk, een beetje zoeken en een scherp oog hebben. We waren werkelijk verbaast door de mooie mooie monumenten die Den Bosch rijk is. 

Loop je vast, dan is er een hintsysteem dat je online kan raadplegen. 

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want de goedkoopste formule kost 20 euro voor de volledige groep.

 

Wat ons echt aansprak was de rust die hun systeem bood. We konden starten, pauzeren, eten wanneer we maar wilden en dat zorgt, zeker in combo met mooi weer, voor een heerlijk ontspannen voor en namiddag. 

 

Absoluut een aanrader!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.