Terug naar Athene

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 om 21:59

Ja jullie lezen het goed. Over een dikke 40 dagen zit ik terug in Athene voor opnieuw een escape trip.

Een aantal jaren geleden kreeg je mij nog met geen stok een spookhuis in en nu heb ik een nieuwe trip geboekt naar de engste escape rooms op aarde. 

Athene spreekt me absoluut niet aan qua stad, maar de hoeveelheid escape rooms is zo groot, de kwaliteit zo goed en de prijs zo laag dat het bijna dom is om het niet te doen.

 

 

Mijn team is een beetje aangepast. Je weet wel hoe dat gaat, je komt terug, verteld hoe goed je het gehad hebt en dan is de reactie: volgende keer mag je mij ook meevragen. 

Wel dat heb ik ook gedaan, dus het team bestaat uit: Gijs, Johan en Loran. 

Er staan 21 rooms gepland op 6 dagen, 6 daarvan heb ik al gespeeld, maar het is absoluut geen straf om deze opnieuw te spelen. Sterker nog, ik ben benieuwd wat me de 2de keer gaat opvallen. 

 

 

Het was opnieuw een doodstrijd om onze boekingen rond te krijgen en alle goede kamers netjes op voorhand gepland te krijgen.

Net als de vorige keer was het een uitdaging om ook kamers door de dag te vinden en dat was dit keer nog veel moeilijker. Bijna alle kamers zijn deze keer met acteur en laat dat nu net het probleem zijn om overdag te spelen. 

 

Desondanks ben ik echt supertrots op de lijst en kijk ik uit naar elke kamer. 

 

Net als de vorige keer kunnen jullie een uitgebreid verslag verwachten over deze trip en tevens nemen we met de podcast een volledige aflevering op over Athene, van vertrek tot terugreis, eten, hotels, regio's...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.