Escape trip Nederland

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 11:18

Samen met Marloes en Jacob trekken we er binnenkort een dagje op uit. 

6 Escape rooms staan op de planning. Een uitgebreid verslag volgt later, maar hier alvast de 6 kamers die we gaan spelen. 

 

https://escapetiel.nl/

Alien Encounter

In ‘Alien Encounter’ beleef je zelf het avontuur om op ontdekking te gaan in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong.

Dit schip is op aarde geland en jullie gaan als team naar binnen om ‘first contact’ te maken. Lukt het om in een uur het mysterie rondom het schip op te lossen, dan is de missie een succes! 


https://www.escape-ede.nl/

Kamer 1803

Jij en je vrienden hebben verhalen gehoord over hotelkamer 1803. Samen gaan jullie het avontuur aan en boeken deze mysterieuze kamer. Eenmaal binnen blijft het niet bij alleen verhalen.

Lukt het jullie om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje?


https://escaperoomgroenlo.nl/

Escaperoom Groenlo

 

Escaperoom Groenlo is een uitdagend en zenuwslopend spel gebaseerd op de Slag om Grolle in 1627. Het gebouw speelde in dat jaar een belangrijke rol voor het verzet tegen de Spanjaarden, die in Grol de dienst uit maakten. 

Bijna 4 eeuwen later ben je voor even weer terug in de 17e eeuw waar je midden in het oprukkende oorlogsgeweld een belangrijke taak moet volbrengen.


https://escaperoomhoftelangelo.nl/

DE MELKSTAL

Haaksbergen lijkt een rustig dorp in Twente te zijn. Maar op één plek spookt het al meer dan 200 jaar: op Hof te Langelo, de boerderij van Henk en Maria.

De koeien weigeren te eten, de melkmachine valt steeds uit en de maïsoogst is mislukt. Nog even en het Overijsselse boerenbedrijf kan zijn deuren sluiten.

Ben je een teamspeler en heb je voor elk probleem wel een oplossing?
Kom dan naar de escaperoom in Haaksbergen en verbreek de Vloek van Hof te Langelo.

 


https://www.forsakenescaperoom.nl/

THE CLINIC

Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten... Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.

Jullie hebben 60 minuten de tijd voordat alle alarm bellen afgaan bij de doktoren.


https://escaperoomjunkie.nl/

CORPSE INC.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er schuilt echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

CORPSE INC. is een zenuwslopende escape experience waarbij er een mix is gemaakt van real life gaming met acteur en de klassieke escape room met puzzels.