Real Life Horror Game

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 16:36

I Can Hear You

Ik kan al niet meer herinneren hoe lang deze beleving op mijn lijstje staat. 

Horror is nooit mijn ding geweest, ik leef me iets te fel in vrees ik. Het is door Danny (Eftelflags) dat ik plots op een persopening aanwezig was van het Halloweenevent dat ze daar organiseerden. Je kon van mijn gezicht aflezen hoeveel zin ik daar in had. 

Maar het is me super goed bevallen en eigenlijk is toen de zoektocht begonnen naar enge belevingen/escaperooms.

The End in Zoetermeer, Amsterdam Catacombs in Amsterdam en nu dan eindelijk Entered in Maaseik.

‘I Can Hear You’ is een Real-Life Horror Game dat zijn inspiratie trekt uit ‘Escape Rooms’, ‘Films’, ‘Videogames’, ‘Interactief Theater’ en ‘Spookhuizen’ en dit combineert tot iets totaal unieks.

Het verhaal, de acteur, de ruimte (een oppervlakte van 1000m2) en een realistisch decor in een echt ziekenhuis zorgen ervoor dat jullie de rest van de wereld vergeten. Deze 2 uur durende belevenis speelt in op alle aspecten van horror; van mysterie, anticipatie en nerveusheid tot paniek, spanning en gevaar.

DE MISSIE
Jullie onderzoeksteam krijgt een missie van privédetective organisatie ‘Het Rode Oog’. In deze casus gaan jullie onderzoeken of er waarheid schuilt achter de geruchten die rond het oude ziekenhuis van Maaseik spoken. De verhalen spreken over een voormalig chirurg die er intrek zou hebben genomen. Breek ongezien het ziekenhuis in en probeer de volledige waarheid boven tafel te krijgen.